Kinderstad | Sponge Architects & Rupali-Gupta

Does it get any sweeter than this? Kinderstad is an addition to the old VU Medical Centre in Amsterdam, designed by Sponge Architects & Rupali Gupta in cooperation with IOU Architecture. This was the winning entry of the Young Architects Competition of the Dutch National Board of Architects (BNA) and the penthouse now serves as a visiting area and offers a great space for the parents and their sick children to spend their visiting hours in. It hovers above the existing hospital building on the 9th floor of the East wing and is made out of titanium and glass that make it appear light and elegant. Absolutely wonderful.

Slideshow: click

.

(via: dezain)

Advertisements

0 Responses to “Kinderstad | Sponge Architects & Rupali-Gupta”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: