Residencia RR | Andrade Morettin Arquitetos

rr.jpg

The RR house in Sao Paulo by the Brazilian Andrade Morettin Arquitetos lies close to the sea in a humid climate surrounded with thick vegetation. Being in this environment, the architects had to protect it from the sun with wooden screens and from the rain with huge windows that make you feel like you’re out in the nature. Good air circulation and protection from insects was crucial for this project. With the corridor between the outer facade, that is basically a membrane, and the inner facade they allow the air to circulate freely but at the same time the membrane screens keep the insects out. Wooo! I just translated that from Portuguese. Thank you, you’re such an incredible audience.

/for more photos please check the studio’s site /entrar / projetos / residenciais / Residencia RR

(via: wallpaper)

Advertisements

0 Responses to “Residencia RR | Andrade Morettin Arquitetos”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: